Trodat


Xerox reduce costurile, sporește productivitatea și crește calitatea materialelor tipărite la Trodat, de 13 ani

2013

Sector Arte Grafice                                                                                                                           Studiu de caz                                                                                                                                                              

„Am redus numărul tipurilor de consumabile folosite și am instalat în toate multifuncționalele un software de monitorizare a flotei de echipamente, Xerox Device Manager,
astfel încât managementul Trodat să știe în orice moment ce se întâmplă cu documentele și costurile sale. În prezent, compania poate să realizeze lunar rapoarte de performanță și să își îmbunătățească rezultatele de la lună la lună.”
– Ionuț Baciu, Key Account Manager
Xerox România
12 ani de parteneriat Xerox România și Trodat: costuri mai mici, productivitate mai mare și o calitate de imprimare superioară. Trodat, principalul producător de ștampile și cărți de vizită din România, a descoperit avantajele tehnologiilor de imprimare Xerox acum 12 ani, când a achiziționat primele echipamente Xerox - opt echipamente DocuColor 12 și un echipament DocuColor 250. Ambele tehnologii sunt ideale pentru tipărirea unor materiale color la prețuri accesibile și la o calitate remarcabilă a imaginii, cu viteze mari, de până la 50 de pagini pe minut color și 65 de pagini alb-negru (Docu-Color 250).
După ani în care tehnologiile Xerox și-au dovedit calitățile la Trodat, compania a luat decizia în octombrie, anul acesta, să încheie un contract de servicii, pe o perioadă de patru ani cu Xerox România.
Situația inițială
Având o flotă eterogenă de echipamente în toate magazinele sale din țară, Trodat se confrunta cu un management dificil al rețelei IT, care consuma foarte multe resurse și își dorea să-și sporească eficiența. Cum deținea multe echipamente vechi, unele dintre ele non-Xerox (85 la număr), compania avea costuri foarte mari de întreținere și consuma foarte mult timp cu administrarea acestora.
De asemenea, nu exista sistem de monitorizare a volumului de documente tipărite, iar în ceea ce privește productivitatea mai era loc de multe îmbunătățiri.
Trodat voia să dețină o flotă de echipamente modernă și omogenă, instrumente software avansate care să îi permită un control riguros atât al documentelor tipărite, copiate sau scanate, cât și al costurilor implicate.
Consumabile de o calitate superioară într-un număr mai mic, scurtarea timpului petrecut cu activitățile de administrare a echipamentelor și a documentelor, o calitate foarte bună de imprimare și posibilități multiple de personalizare și securizare a datelor, completau lista cerințelor companiei.
De asemenea, Trodat își propusese să facă o infuzie de tehnologie, să beneficieze de un sistem care să îi permită să monitorizeze activitatea de imprimare în 69 de magazine pe care le deține în toată țara și să reducă substanțial costurile de imprimare. Mai voia un sistem eficient de suport tehnic și de administrare a tuturor echipamentelor din rețea.
Soluția Xerox
Soluția Xerox a constat în optimizarea flotei de echipamente deținută de Trodat, prin înlocuirea vechilor tehnologii cu multifuncționale Xerox de ultimă generație.
„Am înlocuit cele 15 tipuri de echipamente existente, 12 alb-negru și 3 color cu doar două tipuri (WorkCentre 7225 – color și WorkCentre 5325 alb negru), în total 75 de echipamente Xerox de ultimă generație în tot lanțul de magazine Trodat”, spune Ionuț Baciu, Key Account Manager, Xerox România. „Am redus numărul tipurilor de consumabile folosite și am instalat în toate multifuncționalele un software de monitorizare a flotei de echipamente, Xerox Device Manager, astfel încât managementul Trodat să știe în orice moment ce se întâmplă cu documentele și costurile sale. În prezent, compania poate să realizeze lunar rapoarte de performanță și să își îmbunătățească rezultatele de la lună la lună.”
„Rezultatele obținute până acum cu ajutorul echipamentelor Xerox ne-au determinat să folosim în continuare numai tehnologii moderne Xerox, în baza unui contract de servicii.”
– Mihai Brandus
Administrator Trodat
Noile imprimante multifuncționale Xerox WorkCentre 7225 instalate în magazinele Trodat sunt ideale pentru grupurile mici și medii de lucru. Acestea adaugă noi opțiuni pentru imprimarea și scanarea mobilă, integrează tehnologii bazate pe cloud și ocupă mai puțin spațiu, având un design compact.
În plus, echipamentele includ tehnologia ConnectKey, un sistem software care simplifică activitățile cu documentele, securizează datele și permite accesul la servicii de cloud și imprimare mobilă.
Seria de multifuncționale alb-negru Xerox WorkCentre 5300 pentru formate A3 reprezintă un sistem de lucru complex, care oferă o productivitate ridicată, este dotat cu funcții avansate de scanare, având cele mai înalte niveluri de securitate a datelor și a rețelei. Destinată în principal IMM-urilor, WorkCentre 5330 tipărește la viteze înalte, de până la 30 de pagini pe minut, și are o rezoluție de 1200x1200 dpi, ce oferă o calitate remarcabilă imprimării.
Rezultate
Cu ajutorul tehnologiilor Xerox și al serviciilor de management al documentelor, Trodat urmărește să își reducă cu până la 30% costurile cu documentele, să își eficientizeze activitățile cu documentele, să își optimizeze rețeaua de echipamente și să crească nivelul de calitatea a materialelor tipărite.
De asemenea, își dorește să îmbunătățească permanent serviciile și produsele oferite clienților săi și să execute aplicații în timp util, indiferent de volum și complexitate.
„Rezultatele obținute până acum cu ajutorul echipamentelor Xerox ne-au determinat să folosim în continuare numai tehnologii moderne Xerox, în baza unui contract de servicii”, afirmă Mihai Brandus, Administrator Trodat. „Materialele pe care le-am obținut pe tehnologiile Xerox au fost de o calitate foarte bună, suportul tehnic oferit de Xerox a fost prompt și eficient, astfel că timpii morți de nefuncționare a aparatelor a scăzut foarte mult. Odată cu schimbarea rețelei de echipamente, ne așteptăm la reduceri de costuri, la o productivitate sporită, un management eficient al consumabilelor și, bineînțeles, la deținerea unui control riguros al costurilor și al documentelor, prin instrumentele Xerox software de monitorizare, control și securizare a documentelor.”
Despre Xerox România
Xerox România este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piața locală de 45 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienții săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de
către Xerox și optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 30 de parteneri strategici și peste 500 de reselleri autorizați, Xerox România oferă atât companiilor, cât și clienților individuali soluții, echipamente și media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor. 
Pentru mai multe informații, vizitați-ne site-ul la www.xerox.ro și pagina noastră de Facebook www.facebook.com/XeroxRomania.
Despre Trodat S.R.L
Firma Trodat S.R.L., fondată în 1993, este o firmă mixtă Romano - Austriacă, reprezentant autorizat pentru România al firmelor Colop, Trodat și Printshop din Austria. În cei 20 ani de prezență pe piața românească, firma a cunoscut o dezvoltare continuă și a devenit principalul producător de ștampile și cărți de vizită din România.
Firma Trodat a dezvoltat o rețea proprie de distribuție la nivel național având în prezent 95 de magazine și standuri în principalele orașe ale țării. Magazinele sunt dotate cu aparatură modernă pentru fabricarea produselor comercializate de Trodat S.R.L, având posibilitatea de a face față tuturor cererilor clienților legate de calitatea și timpul de execuție al comenzilor.
Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.stampile.ro sau urmăriți următorul film de prezentare.
Pentru mai multe informații despre soluțiile Xerox, vă rugăm să ne contactați prin telefon la 021 30.33.500 sau vizitați www.xerox.ro
©2014 Xerox Corporation. All rights reserved. Xerox® and Xerox and Design® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. BR8775

13 ani de parteneriat Xerox România și Trodat: costuri mai mici, productivitate mai mare și o calitate de imprimare superioară. Trodat, principalul producător de ștampile și cărți de vizită din România, a descoperit avantajele tehnologiilor de imprimare Xerox acum 13 ani, când a achiziționat primele echipamente Xerox - opt echipamente DocuColor 12 și un echipament DocuColor 250. Ambele tehnologii sunt ideale pentru tipărirea unor materiale color la prețuri accesibile și la o calitate remarcabilă a imaginii, cu viteze mari, de până la 50 de pagini pe minut color și 65 de pagini alb-negru (Docu-Color 250).

După ani în care tehnologiile Xerox și-au dovedit calitățile la Trodat, compania a luat decizia în octombrie, anul acesta, să încheie un contract de servicii, pe o perioadă de patru ani cu Xerox România.

Situația inițială

Având o flotă eterogenă de echipamente în toate magazinele sale din țară, Trodat se confrunta cu un management dificil al rețelei IT, care consuma foarte multe resurse și își dorea să-și sporească eficiența. Cum deținea multe echipamente vechi, unele dintre ele non-Xerox (85 la număr), compania avea costuri foarte mari de întreținere și consuma foarte mult timp cu administrarea acestora. De asemenea, nu exista sistem de monitorizare a volumului de documente tipărite, iar în ceea ce privește productivitatea mai era loc de multe îmbunătățiri.

Trodat voia să dețină o flotă de echipamente modernă și omogenă, instrumente software avansate care să îi permită un control riguros atât al documentelor tipărite, copiate sau scanate, cât și al costurilor implicate. Consumabile de o calitate superioară într-un număr mai mic, scurtarea timpului petrecut cu activitățile de administrare a echipamentelor și a documentelor, o calitate foarte bună de imprimare și posibilități multiple de personalizare și securizare a datelor, completau lista cerințelor companiei.

De asemenea, Trodat își propusese să facă o infuzie de tehnologie, să beneficieze de un sistem care să îi permită să monitorizeze activitatea de imprimare în 69 de magazine pe care le deține în toată țara și să reducă substanțial costurile de imprimare. Mai voia un sistem eficient de suport tehnic și de administrare a tuturor echipamentelor din rețea.

Soluția Xerox

Soluția Xerox a constat în optimizarea flotei de echipamente deținută de Trodat, prin înlocuirea vechilor tehnologii cu multifuncționale Xerox de ultimă generație. „Am înlocuit cele 15 tipuri de echipamente existente, 12 alb-negru și 3 color cu doar două tipuri (WorkCentre 7225 – color și WorkCentre 5325 alb negru), în total 75 de echipamente Xerox de ultimă generație în tot lanțul de magazine Trodat”, spune Ionuț Baciu, Key Account Manager, Xerox România. „Am redus numărul tipurilor de consumabile folosite și am instalat în toate multifuncționalele un software de monitorizare a flotei de echipamente, Xerox Device Manager, astfel încât managementul Trodat să știe în orice moment ce se întâmplă cu documentele și costurile sale. În prezent, compania poate să realizeze lunar rapoarte de performanță și să își îmbunătățească rezultatele de la lună la lună.”

„Rezultatele obținute până acum cu ajutorul echipamentelor Xerox ne-au determinat să folosim în continuare numai tehnologii moderne Xerox, în baza unui contract de servicii.”– Mihai Brandus Administrator Trodat

Noile imprimante multifuncționale Xerox WorkCentre 7225 instalate în magazinele Trodat sunt ideale pentru grupurile mici și medii de lucru.

Acestea adaugă noi opțiuni pentru imprimarea și scanarea mobilă, integrează tehnologii bazate pe cloud și ocupă mai puțin spațiu, având un design compact.

În plus, echipamentele includ tehnologia ConnectKey, un sistem software care simplifică activitățile cu documentele, securizează datele și permite accesul la servicii de cloud și imprimare mobilă.

 

 

Seria de multifuncționale alb-negru Xerox WorkCentre 5300 pentru formate A3 reprezintă un sistem de lucru complex, care oferă o productivitate ridicată, este dotat cu funcții avansate de scanare, având cele mai înalte niveluri de securitate a datelor și a rețelei.

Destinată în principal IMM-urilor, WorkCentre 5330 tipărește la viteze înalte, de până la 30 de pagini pe minut, și are o rezoluție de 1200x1200 dpi, ce oferă o calitate remarcabilă imprimării.

 

 

 

Rezultate

Cu ajutorul tehnologiilor Xerox și al serviciilor de management al documentelor, Trodat urmărește să își reducă cu până la 30% costurile cu documentele, să își eficientizeze activitățile cu documentele, să își optimizeze rețeaua de echipamente și să crească nivelul de calitatea a materialelor tipărite.

De asemenea, își dorește să îmbunătățească permanent serviciile și produsele oferite clienților săi și să execute aplicații în timp util, indiferent de volum și complexitate. „Rezultatele obținute până acum cu ajutorul echipamentelor Xerox ne-au determinat să folosim în continuare numai tehnologii moderne Xerox, în baza unui contract de servicii”, afirmă Mihai Brandus, Administrator Trodat. „Materialele pe care le-am obținut pe tehnologiile Xerox au fost de o calitate foarte bună, suportul tehnic oferit de Xerox a fost prompt și eficient, astfel că timpii morți de nefuncționare a aparatelor a scăzut foarte mult. Odată cu schimbarea rețelei de echipamente, ne așteptăm la reduceri de costuri, la o productivitate sporită, un management eficient al consumabilelor și, bineînțeles, la deținerea unui control riguros al costurilor și al documentelor, prin instrumentele Xerox software de monitorizare, control și securizare a documentelor.”

Despre Xerox România

Xerox România este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piața locală de 45 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienții săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor decătre Xerox și optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 30 de parteneri strategici și peste 500 de reselleri autorizați, Xerox România oferă atât companiilor, cât și clienților individuali soluții, echipamente și media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor. Pentru mai multe informații, vizitați-ne site-ul la www.xerox.ro și pagina noastră de Facebook www.facebook.com/XeroxRomania.

Despre Trodat S.R.L

Firma Trodat S.R.L., fondată în 1993, este o firmă mixtă Romano - Austriacă, reprezentant autorizat pentru România al firmelor Colop, Trodat și Printshop din Austria. În cei 20 ani de prezență pe piața românească, firma a cunoscut o dezvoltare continuă și a devenit principalul producător de ștampile și cărți de vizită din România. Firma Trodat a dezvoltat o rețea proprie de distribuție la nivel național având în prezent 95 de magazine și standuri în principalele orașe ale țării.

Magazinele sunt dotate cu aparatură modernă pentru fabricarea produselor comercializate de Trodat S.R.L, având posibilitatea de a face față tuturor cererilor clienților legate de calitatea și timpul de execuție al comenzilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.stampile.ro sau urmăriți următorul film de prezentare.

Pentru mai multe informații despre soluțiile Xerox, vă rugăm să ne contactați prin telefon la 021 30.33.500 sau vizitați www.xerox.ro