Print Design Outdoor


Print Design Outdoor
Sector Arte Grafice
Print Design Outdoor
Studiu de caz

2012

Sector Arte Grafice
Studiu de caz

Primul echipament Xerox 1000 din piața locală diversifică gama de aplicații, crește productivitatea și calitatea serviciilor oferite de Print Design Outdoor.

Xerox 1000 - ideal pentru firmele de artă grafică.

Compania de tipar digital Print Design Outdoor a decis în iulie să cumpere primul echipament digital Xerox 1000, care îmbină perfect calitățile tiparelor offset & digital, adăugând valoare comenzilor clienților.

Factorii de decizie: calitatea, flexibilitatea și faptul că nu are nevoie de oameni specializați pentru operare. Echipamentul ofera aplicații color complexe, la o calitate remarcabilă, pe o gamă largă de suporturi de imprimare și în volume variabile.

Situația inițială

Prin Design Outdoor își dorea un echipament digital performant cu ajutorul căruia să-și diversifice paleta de aplicații realizate, să tipărească numeroase materiale personalizate în timp record, în volume variabile și la o calitate foarte bună, pentru clienții companiei. De asemenea, voia să reducă, timpul de livrare a comenzilor către clienți și să dețină un control riguros al documentelor și al costurilor.Cu echipamentele existente avea limitări privind suporturile de imprimare folosite, și nu aducea nimic nou pe partea de digital.

Soluția

Un echipament digital de producție Xerox 1000, special creat pentru arta grafică, care îmbină perfect calitatea pe care o oferă tiparul offset cu beneficiile celui digital (rapiditate, posibilitate de personalizare și imprimare de volume variabile). Presa a fost amplasată la sediul companiei Print Design din București.

„Xerox 1000 este ideal pentru firmele de artă grafică, care pun accent pe realizarea unor aplicații color complexe, la o calitate remarcabilă, pe o gamă largă de suporturi de imprimare și în volume variabile“, a spus Razvan Corcodel, BDM Graphic Communication & Education Xerox România. „Tonerul transparent, cu efect de lăcuire parțială, pe care îl folosește, aduce un plus de valoare oricărui material tipărit și, prin extensie, oricărui business. Pentru acest echipament, Xerox oferă Print Design training de operare, consultanță, servicii de mentenanță, asigură asistență și suport tehnic și consumabile, în baza unui contract full-service.”

Xerox 1000 este un echipament digital de producție complex, care asigură o paletă mult mai largă de culori, tipărește imagini la o calitate remarcabilă și realizează numeroase aplicații, de la pliante, felicitări și broșuri, la cărți color, aplicații de marketing și albume foto, fiind dotat cu tehnologii performante de tipărire și finisare. Echipamentul foloseste un toner transparent, cu ajutorul caruia se pot obtine efecte asemănătoare aplicarii lacului UV în cazul tiparului offset. Acest toner poate fi aplicat pe întreaga suprafață a printului, sau numai în zonele selectate, ajutând la intensificarea culorilor, a textelor și a watermark-urilor, pentru un impact vizual mărit.

Presa digitala Xerox 1000 tipărește imagini la calitate foarte înaltă, pe o gamă largă de suporturi de imprimare, cu grosimi de până la 350 gsm duplex, la o rezoluție de 2400 x 2400 dpi și o viteză de până la 100 de pagini pe minut.

Rezultate

Cu Xerox 1000, Print Design Outdoor poate să prelucreze printuri securizate si tranzacționale și să realizeze orice aplicație color dorește, cu ajutorul tonerului transparent cu efect de lăcuire parțială care înlocuiește hologramele. Totodată, compania a redus semnificativ costurile de producție și timpul de execuție a produselor.

„ Xerox 1000 se adaptează perfect nevoilor Print Design Outdoor și îmbină foarte bine calitățile tiparului offset cu viteza, flexibilitatea și posibilitățile de personalizare ale celui digital, aducând un plus de valoare serviciilor noastre, atât pe partea tehnică, cât și pe cea estetică, calitativă și cantitativă”, a spus Cornel Neferu, Director General Print Design Outdoor.

“Avem Xerox 1000 din iulie și deja am realizat cu ajutorul lui mai multe aplicații creative, fără ajutor specializat. Cu acest echipament digital color reusim să realizăm o gamă foarte largă de aplicații, de la pliante si brosuri, la materiale de marketing complexe. Am vrut să ne situăm peste așteptările clienților, să le oferim variante mai bune, iar Xerox 1000 ne ajută foarte mult în acest demers. Încercăm să dezvoltăm piața de artă grafică, să dăm valoare printului prin culoare, prin cerneala folosita, prin suporturile folosite, prin creativitate”.

Despre Print Design Outdoor

Print Design Outdoor este o companie de tipar digital înființată în 2008 , care oferă clienților săi soluții complete de producție, creație publicitară, DTP (machetare/prelu-crare fisiere), atât în țară, cât și în străinătate.

Obiectivul Print Design Outdoor este acela de a oferi fiecărui partener cea mai bună soluție de comunicare în promovarea imaginii și serviciilor sale.

Pentru mai multe informații, vizitati site-ul: www.printdesign.ro.