Managementul documentelor


Descarcă broșura

xgs_-_servicii_de_externalizare_globale_480

Cu o experiență locală de peste 15 ani, Xerox România oferă un portofoliu cuprinzător de servicii de managementul documentelor destinate să susțină fiecare fază din ciclul de viață al documentelor în cadrul unei organizații, de la design, producție, finisare, distribuire până la procesare automată de date, scanare, digitizare și arhivare electronică.

Xerox România este printre primele companii din țară care au venit cu o ofertă de servicii și soluții informatice complete și este în continuare unul dintre principalii jucători din domeniu. Oferta diviziei de servicii Xerox Global Services include servicii pentru birou care vizează managementul flotei de echipamente din birou, servicii de producție și finisare documente cu conținut variabil în volume mari (precum facturi, extrase de cont, comunicări diverse) și producție documente "just-in-time" (precum documentații tehnice, manuale de utilizare, etichete etc.) și servicii de comunicare și promovare menite să vă susțină campaniile de marketing și nu în ultimul rând servicii pentru procesele de afaceri  care cuprind digitizarea proceselor interne, scanare și arhivarea documentelor din cadrul companiei dumneavoastră.

Externalizând managementul documentelor (document management), compania dumneavoastră își poate reduce semnificativ costurile alocate administrării acestor procese și se concentrează asupra activităților de bază, îmbunătățind operativitatea și calitatea prelucrării documentelor. Vă putem ajuta să reduceți costurile pe termen scurt, dar cu adevarat importante sunt schimbările de durată.

Pentru a integra și optimiza tehnologia de birou, fluxul de producție și procesele de afaceri este nevoie de experință, resurse și tehnologie. Xerox România oferă servicii de managementul documentelor pentru importante companii multinaționale și naționale și administrează o flotă de peste 6000 de echipamente de birou. Echipa noastră de profesioniști poate rezolva situații punctuale sau putem alege împreună o abordare strategică, consultativă, prin care să vă oferim soluții eficiente de îmbunătățire a proceselor interne.

Principalul nostru obiectiv este să obținem rezultate măsurabile în fiecare zi ! Echipa noastră vă stă la dispoziție și este gata să ofere cele mai bune soluții pentru dumneavoastră.

Pentru mai multe informații referitoare la serviciile și soluțiile oferite de Xerox vă rugăm să ne contactați la tel. +4021 30 33 500, fax +4021 30 33 555 sau folosiți secțiunea de contact.