Expres Printing


Un nou nivel de productivitate, automatizare și calitate pentru Expres Printing 

Xerox® iGen4™, prima cea mai performantă tehnologie de tipar digital din țară, creează aplicații originale la Expres Printing 

2013                                                                                                                                                  

Sector Arte Grafice                                                                                                                           Studiu de caz

 Două echipamente digitale - iGen4™ și 700 - au fost instalate la sediul companiei din Cluj Napoca

Un nou nivel de productivitate, automatizare și calitate pentru Expres Printing
Xerox® iGen4™, prima cea mai performantă tehnologie de tipar digital din țară, creează aplicații originale la Expres Printing.
Două echipamente digitale - iGen4™ și 700 - au fost instalate la sediul companiei din Cluj Napoca
Situația inițială
Expres Printing căuta o tehnologie cu ajutorul căreia să crească standardul de calitate a produselor sale și să obțină cel mai bun raport calitate-preț, pentru clienții săi. Într-o industrie în care solicitările sunt tot mai sofisticate, compania își mai dorea să diversifice gama de aplicații și să producă materiale la calitate de tipar offset, dar să beneficieze și de avantajele tiparului digital – mai rapid, în tiraje variabile și cu posibilități de personalizare. Compania avea în plan să construiască cea mai puternică tipografie digitală din țară, să dețină o poziție dominantă pe piața regională și națională.
Soluția Xerox
Două echipamente digitale de producție performante - iGen4 și Xerox 700 - care să se ridice la înălțimea cerințelor Expres Printing în materie de calitate, productivitate și costuri. Ambele prese au fost instalate la sediul companiei Expres Printing din Cluj Napoca. iGen4 este o presă ultra-performantă, special creată pentru arta grafică, ce asigură un nou standard de productivitate, calitate a imaginilor și aplicații complexe. Aceasta este ideală pentru producția de materiale de marketing, calendare, broșuri capsate, cataloage, albume foto sau postere, fiind dotată cu tehnologii moderne de tipărire și finisare. „iGen4 se potrivește perfect firmelor de artă grafică, care vor să aducă un plus de valoare fiecărei aplicații realizate pentru clienți“, afirmă Răzvan Corcodel, BDM Graphic Communication & Education, Xerox România. „Destinate atât lucrărilor de grafică - datorită calității excepționale a imaginilor obținute, - cât și soluțiilor de imprimare a datelor variabile, Xerox iGen 4 împreună cu Xerox 700 fac o echipă foarte bună în orice centru de imprimare și producție, care vrea să se diferențieze pe o piață din ce în ce mai competitivă”. Xerox 700 este un echipament color digital de producție, dotat cu o tehnologie avansată de management al culorii și opțiuni multiple de finisare. Calitatea deosebită a imprimărilor este dată de rezoluția de 2400 x 2400 dpi, precum și de utilizarea tonerului Emulsion Aggregation (EA), care contribuie la redarea fidelă a liniilor și a detaliilor și la obținerea unor aplicații cu finisaj mat, similar celui offset.
Rezultate
În urma achiziționării și a instalării celor două echipamente alături de un plotter Xerox, Expres Printing și-a simplificat procesele de lucru, a îmbunătățit calitatea materialelor pentru clienți și a extins capacitatea de producție. De asemenea, Expres Printing și-a extins gama de suporturi de imprimare cu Xerox Premium NeverTear, Laser Window Graphix și autocolantele din poliester, diversificându-și astfel oferta de aplicații pentru clienții săi. Premium NeverTear este creat special pentru imprimarea digitală alb-negru și color și este ideal pentru aplicații precum meniuri de restaurante, liste de prețuri, etichete cu prețuri, colete, hărți, reclame și postere. Produsul este disponibil într-o varietate de grosimi (de la 95 la 350 microni) și mărimi (A4, A3, SRA3, iGen3), asigură o calitate deosebită a imprimării și o rezistență ridicată împotriva deteriorării (intemperii, apă, rupere, etc.). Laser Window Graphix asigură o rezoluție deosebită la imprimarea color, este rezistent la rupere, apă, temperatură, f iind ușor de aplicat și de înlăturat. Rapoarte interne, postere,
reclame, meniuri zilnice sunt doar câteva dintre aplicațiile pe care Expres Printing le poate realiza cu ajutorul său.
Etichetele autocolante din poliester sunt destinate aplicațiilor pentru mediul exterior. Autocolantele sunt rezistente la rupere, la apă, la ultraviolete, la substanțe care conțin uleiuri și se pot lipi de suprafețe dintre cele mai dificile, cum ar fi pietrele, metalele și becurile. „Putem spune că avem cea mai performantă tehnologie de tipar digital și singura de acest gen din țară”, afirmă Dacian Badea, Director Executiv, Expres Printing. „O folosim de 4 ani și suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute, Xerox asigurându-ne și suportul și asistența tehnică pentru ele. Instrumentele software, funcțiile și opțiunile incluse se potrivesc perfect nevoilor noastre de business. Capacitatea de tipărire a iGen4 este de 4 milioane de formate pe lună, iar împreună cu cea a Xerox 700, permite preluarea de comenzi lunare de până la 4,5 milioane de formate de cea mai buna calitate. În plus, protejează mediul, 97% dintre componentele iGen-4 sunt reciclabile, iar tonerul folosit nu este toxic, fiind livrat în containere ermetice, cu o eficiență a transferului de 100%.”
„Tehnologia modernă de care dispunem a permis lansarea celei mai moderne aplicații de tipar online din România, PRINTUP.RO. Aceasta este o soluție simplă și prietenoasă pentru comandarea materialelor de tipar. Nu trebuie decât să se creeze un cont, să se aleagă produsele și să se menționeze cantitatea dorită. Apoi se face plata online, urmând ca produsele să se livreze la adresa solicitată”, a mai explicat el.
Despre Expres Printing
Expres Printing este o divizie a companiei Tubman Co, care activează în industria tiparului digital. Folosind beneficiile acestuia, Expres Printing ajută companiile să comunice ușor și eficient cu clienții, prin soluții de tipărire complete.
Echipa Expres Printing lucrează împreună din anul 2005 și suntem dornici să vă punem la dispoziție experiența acumulată, pentru a vă ajuta cu soluții de tipărire complete, special create pentru afacerea dumneavoastră.
Prin urmare, Expres Printing dispune de o echipă profesionistă, experiență în domeniu și cea mai modernă tehnologie de tipar digital din țară. Clienții noștri beneficiază de toate avantajele care derivă din aceste fapte; cel mai bun raport preț/calitate, posibilitatea executării unui volum mare de tipărituri în termene scurte, calitate constantă, promptitudine, profesionalism, seriozitate, flexibilitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.expresprinting.ro și pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/Expres.Printing.
Despre Xerox România
Xerox România este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piața locală de 45 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienții săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox și optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 30 de concesionari și peste 200 de reselleri autorizați, Xerox România oferă atât companiilor, cât și clienților individuali soluții, echipamente și media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor. Pentru mai multe informații, vizitați www.xerox.ro și pagina noastră de Facebook www.facebook.com/XeroxRomania.
Pentru mai multe informații despre soluțiile de print digital Xerox vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021 30.33.500 sau vizitați-ne la www.xerox.ro.

Situația inițială

Expres Printing căuta o tehnologie cu ajutorul căreia să crească standardul de calitate a produselor sale și să obțină cel mai bun raport calitate-preț, pentru clienții săi. Într-o industrie în care solicitările sunt tot mai sofisticate, compania își mai dorea să diversifice gama de aplicații și să producă materiale la calitate de tipar offset, dar să beneficieze și de avantajele tiparului digital – mai rapid, în tiraje variabile și cu posibilități de personalizare. Compania avea în plan să construiască cea mai puternică tipografie digitală din țară, să dețină o poziție dominantă pe piața regională și națională.

Soluția Xerox

Două echipamente digitale de producție performante - iGen4 și Xerox 700 - care să se ridice la înălțimea cerințelor Expres Printing în materie de calitate, productivitate și costuri. Ambele prese au fost instalate la sediul companiei Expres Printing din Cluj Napoca. iGen4 este o presă ultra-performantă, special creată pentru arta grafică, ce asigură un nou standard de productivitate, calitate a imaginilor și aplicații complexe. Aceasta este ideală pentru producția de materiale de marketing, calendare, broșuri capsate, cataloage, albume foto sau postere, fiind dotată cu tehnologii moderne de tipărire și finisare.

 

„iGen4 se potrivește perfect firmelor de artă grafică, care vor să aducă un plus de valoare fiecărei aplicații realizate pentru clienți“, afirmă Răzvan Corcodel, BDM Graphic Communication & Education, Xerox România. „Destinate atât lucrărilor de grafică - datorită calității excepționale a imaginilor obținute, - cât și soluțiilor de imprimare a datelor variabile, Xerox iGen 4 împreună cu Xerox 700 fac o echipă foarte bună în orice centru de imprimare și producție, care vrea să se diferențieze pe o piață din ce în ce mai competitivă”. Xerox 700 este un echipament color digital de producție, dotat cu o tehnologie avansată de management al culorii și opțiuni multiple de finisare. Calitatea deosebită a imprimărilor este dată de rezoluția de 2400 x 2400 dpi, precum și de utilizarea tonerului Emulsion Aggregation (EA), care contribuie la redarea fidelă a liniilor și a detaliilor și la obținerea unor aplicații cu finisaj mat, similar celui offset.

Rezultate

În urma achiziționării și a instalării celor două echipamente alături de un plotter Xerox, Expres Printing și-a simplificat procesele de lucru, a îmbunătățit calitatea materialelor pentru clienți și a extins capacitatea de producție.

De asemenea, Expres Printing și-a extins gama de suporturi de imprimare cu Xerox Premium NeverTear, Laser Window Graphix și autocolantele din poliester, diversificându-și astfel oferta de aplicații pentru clienții săi. Premium NeverTear este creat special pentru imprimarea digitală alb-negru și color și este ideal pentru aplicații precum meniuri de restaurante, liste de prețuri, etichete cu prețuri, colete, hărți, reclame și postere. Produsul este disponibil într-o varietate de grosimi (de la 95 la 350 microni) și mărimi (A4, A3, SRA3, iGen3), asigură o calitate deosebită a imprimării și o rezistență ridicată împotriva deteriorării (intemperii, apă, rupere, etc.).

Laser Window Graphix asigură o rezoluție deosebită la imprimarea color, este rezistent la rupere, apă, temperatură, fiind ușor de aplicat și de înlăturat. Rapoarte interne, postere,reclame, meniuri zilnice sunt doar câteva dintre aplicațiile pe care Expres Printing le poate realiza cu ajutorul său. Etichetele autocolante din poliester sunt destinate aplicațiilor pentru mediul exterior. Autocolantele sunt rezistente la rupere, la apă, la ultraviolete, la substanțe care conțin uleiuri și se pot lipi de suprafețe dintre cele mai dificile, cum ar fi pietrele, metalele și becurile.

„Putem spune că avem cea mai performantă tehnologie de tipar digital și singura de acest gen din țară”, afirmă Dacian Badea, Director Executiv, Expres Printing.

„O folosim de 4 ani și suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute, Xerox asigurându-ne și suportul și asistența tehnică pentru ele. Instrumentele software, funcțiile și opțiunile incluse se potrivesc perfect nevoilor noastre de business.

Capacitatea de tipărire a iGen4 este de 4 milioane de formate pe lună, iar împreună cu cea a Xerox 700, permite preluarea de comenzi lunare de până la 4,5 milioane de formate de cea mai buna calitate. În plus, protejează mediul, 97% dintre componentele iGen-4 sunt reciclabile, iar tonerul folosit nu este toxic, fiind livrat în containere ermetice, cu o eficiență a transferului de 100%.”

„Tehnologia modernă de care dispunem a permis lansarea celei mai moderne aplicații de tipar online din România, PRINTUP.RO. Aceasta este o soluție simplă și prietenoasă pentru comandarea materialelor de tipar. Nu trebuie decât să se creeze un cont, să se aleagă produsele și să se menționeze cantitatea dorită. Apoi se face plata online, urmând ca produsele să se livreze la adresa solicitată”, a mai explicat el.

Despre Expres Printing

Expres Printing este o divizie a companiei Tubman Co, care activează în industria tiparului digital. Folosind beneficiile acestuia, Expres Printing ajută companiile să comunice ușor și eficient cu clienții, prin soluții de tipărire complete.Echipa Expres Printing lucrează împreună din anul 2005 și suntem dornici să vă punem la dispoziție experiența acumulată, pentru a vă ajuta cu soluții de tipărire complete, special create pentru afacerea dumneavoastră.

Prin urmare, Expres Printing dispune de o echipă profesionistă, experiență în domeniu și cea mai modernă tehnologie de tipar digital din țară. Clienții noștri beneficiază de toate avantajele care derivă din aceste fapte; cel mai bun raport preț/calitate, posibilitatea executării unui volum mare de tipărituri în termene scurte, calitate constantă, promptitudine, profesionalism, seriozitate, flexibilitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.expresprinting.ro și pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/Expres.Printing.

Despre Xerox România

Xerox România este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piața locală de 45 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienții săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox și optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 30 de concesionari și peste 200 de reselleri autorizați, Xerox România oferă atât companiilor, cât și clienților individuali soluții, echipamente și media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor. Pentru mai multe informații, vizitați www.xerox.ro și pagina noastră de Facebook www.facebook.com/XeroxRomania. Pentru mai multe informații despre soluțiile de print digital Xerox vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021 30.33.500 sau vizitați-ne la www.xerox.ro.