Consumabile Xerox pentru echipamente non-Xerox

Consumabile Xerox pentru echipamente non-Xerox

Calitate și fiabilitate la un preț accesibil.

Aveți nevoie de un cartuș pentru imprimanta dumneavoastră HP, Brother, Kyocera sau Lexmark?

Chiar dacă ați achiziționat un echipament laser de la un alt producător (OEM), puteți cumpăra în continuare cartușe de la Xerox. Oferim o gamă variată de consumabile pentru echipamente HP, Brother, Lexmark și Kyocera, consumabile cu nimic mai prejos decât originalele în materie de calitate și fiabilitate, care pe lângă prețul foarte avantajos, oferă și siguranța incontestabilă a mărcii Xerox.

Cartușele noastre sunt concepute pe baza unor principii solide, precum calitatea, performanța și sustenabilitatea, fiind însoțite de garanția Xerox.

De asemenea, beneficiază de suport în cadrul Xerox Cartridge Technology Centre, ce dispune de tehnologie avansată și cei mai buni ingineri din divizia de consumabile Xerox.

Dincolo de banii economisiți, cartușele noastre sunt comparabile ca randament și performanță cu cele OEM. Alegerea unui cartuș marca Xerox pentru echipamentul dumneavoastră nu implică niciun risc pentru garanția echipamentului OEM. Toate cartușele sunt livrate alături de garanția de performanță totală Xerox.